Vakkundig herstel voor een betaalbare prijs

De kosten voor het repareren van uw auto hangen uiteraard af van de schade. Het repareren en spuiten van een bumper is goedkoper dan een schadegeval waarbij wij de auto ook moeten richten. Toch kunnen wij u een betaalbare reparatie aanbieden. Wij hebben namelijk voor elk type autoschade een eigen reparatiemethode. Hierdoor repareren wij en betaalt u alleen wat echt hersteld moet worden.

Wilt u een vrijblijvende prijsindicatie van ons ontvangen? Kom dan langs met uw auto bij onze vestiging in de Berenkoog 51b in Alkmaar. Dit kan uiteraard zonder afspraak. Daar nemen wij uw schade op en adviseren onze schadetaxateurs u over de beste reparatiemethode. Ook doen wij u een vrijblijvende prijsopgave en deze is meteen ook uw rekening. Zo komt u nooit voor verassingen te staan.

Heeft u geen tijd om langs te komen? Maak dan gebruik van ons onlineschadeformulier.

Berenkoog 51b | 1822 BN Alkmaar
(industrieterrein Beverkoog)
T 072 5620119 | F 072 5624539

info@bnhautoschade.nl

Schade? Wat nu?

Autoschade komt meestal onverwacht en altijd ongelegen. De schade aan uw auto moet immers gerepareerd worden, maar u moet ook nog van alles regelen.

Eén telefoontje is genoeg
Door middel van één telefoontje of bezoek aan BNH Autoschadeservice in Alkmaar, is de reparatie van uw auto zo geregeld. Het enige dat u hoeft te doen, is ervoor te zorgen dat het Europees Schadeformulier bij uw verzekeringsmaatschappij of tussenpersoon terecht komt. Als u problemen heeft met het invullen van dit formulier, dan helpen wij u daar graag mee.

Voor elke autoschade
een oplossing!