BNH Autoschadeservice

Wij, Mike van Baar en Tom van den Heuvel, houden ons sinds 1991 beroepsmatig bezig met het perfect herstellen van autoschade. Eerst hebben wij dit mooie vak uitgeoefend bij verschillende gerenommeerde werkgevers. Maar onze ambitie reikte verder. Daarom zijn wij in 2001 ons eigen bedrijf gestart: BNH Autoschadeservice. Sindsdien was hard werken aan de orde van elke dag. En niet zonder succes.

Sinds 2001 hebben wij onze kennis en vaardigheden nog verder verbeterd door onze investeringen in opleidingen, productiemiddelen en reparatiemethoden. Ook hebben wij inmiddels nog meer ervaring met veel verschillende typen schade aan een breed scala aan auto’s. Verder werken wij al jaren voor zowel particuliere klanten als voor veel verzekeringsmaatschappijen, dealers en garagebedrijven. Door onze opgebouwde expertise kunnen wij elk type schade aan uw auto perfect voor u repareren. Bovendien kunnen wij u altijd en snel helpen door onze flexibele en klantgerichte instelling. Wij zijn immers pas tevreden als u dat bent.

Berenkoog 51b | 1822 BN Alkmaar
(industrieterrein Beverkoog)
T 072 5620119 | F 072 5624539

info@bnhautoschade.nl

Schade? Wat nu?

Autoschade komt meestal onverwacht en altijd ongelegen. De schade aan uw auto moet immers gerepareerd worden, maar u moet ook nog van alles regelen.

Eén telefoontje is genoeg
Door middel van één telefoontje of bezoek aan BNH Autoschadeservice in Alkmaar, is de reparatie van uw auto zo geregeld. Het enige dat u hoeft te doen, is ervoor te zorgen dat het Europees Schadeformulier bij uw verzekeringsmaatschappij of tussenpersoon terecht komt. Als u problemen heeft met het invullen van dit formulier, dan helpen wij u daar graag mee.

Voor elke autoschade
een oplossing!